הרצליה

בון יוצא לבלות

בון סגל יוצא לגלות שני פאבים חדשים שנפתחו בהרצליה

03/04/2019
בון סגל יוצא לבלות
צילום: בון סגל

"בא לך לצאת?"
-"כן!"
-"וואלה...לאן?"
-"לפנסיה!"
מזג האוויר היה סוער במיוחד והחשק שלי לצאת מהבית היה כמו החשק של עובדי קירקס לקפל את האוהלים אחרי מופע...
מצד שני, שמעתי שבהרצליה ניפתחו שני מקומות חדשים-כך שהייתי חייב לצאת ולבדוק (בכל זאת אחריות מקצועית!) התחלנו ב-"LAGER AND ALE" בבעלותו של רן דור-חי שבמרינה. חייב לומר שבר כזה טרם ראיתי.
עת התיישבנו וזרקנו מבט בתפריט, שמתי לב שאין מלצר/ת שיבואו לקחת הזמנה...
מאידך גיסא, התור בבר עצמו היה ארוך.
דור חי מסביר: "זה בר לונדוני וככזה הקונספט קצת שונה. נכון, אין אצלנו מלצרים, הלקוח ניגש אל הבר, מזמין את מה שהוא רוצה וחוזר לשולחן..."
אז בדקתי את הנושא, קמתי אל הברמנית והזמנתי את אשר חפץ ליבי.
"אפשר את המספר טלפון שלך?" שאלה אותי אותה הברמנית.
אני כמובן התרגשתי, הפעם האחרונה שמישהי ביקשה את המספר שלי היתה בתקופה שרמי קליינשטיין קנה מסרק.
עוד לפני שהספקתי לענות היא המשיכה..."אנחנו נישלח לך S.M.S שההזמנה תהיה מוכנה..."
חזרתי אל השולחן ומספר רגעים לאחר מכן, הגיע באמת המיסרון המיוחל... מגניב!
האלכוהול היה משובח (במחירים זולים מאד!)
והאוכל ברמה גבוהה (תנסו את ה-"סנביץ הקובני", עסיסי וטעים).
"אחרי שפתחנו את הסניף הראשון במרכז שרונה שבתל-אביב וראינו כי טוב, החלטנו לפתוח סניף נוסף גם בהרצליה והכוונה להמשיך ולהתרחב..."אומר דור-חי וממשיך-"הכל קורה במהירות ובמיקצועיות כאן, צימצמנו קצת בדברים אחרים בכדי שנוכל באמת להוזיל את האלכוהול והמזון והרצון שהתרבות שתיה בארץ תהיה זהה לאותה התרבות בלונדון שבאנגליה, אתה מגיע, מזמין מהבר מה שאתה רוצה נהנה מהנוף של המרינה  וכשאתה מסיים, אין צורך לחכות לחשבון ואין גם צורך להשאיר טיפ..." נחמד.
הקהל מגוון, רובו צעיר. את אורי ועמית ראיתי באחד השולחנות והם אומרים:"שמענו ביקורת חיובית על המקום ובאנו לנסות, הרבה סוגי בירות מהחבית, האוכל סבבה המחירים מאד זולים והרעיון של השליחת S.M.S ללקוח מאד מצא-חן בעיננו...נחזור לכאן שוב בוודאות" האמת, גם אני.. 

משם "חתכנו" לעוד בר חדש בהרצליה פיתוח.
"שלדי" שמו. מתן הרשנזון ואיתי נחמיאס הם שניים מחמשת הבעלים.
מוסיקת פופ קיבלה אותנו וגם "צפיפות" עקב כך שהיה מלא.
פילסנו דרכנו אל הבר, שם חובב ואיתי הברמנים פינקו אותנו ב-"היי פפיטו" משקה שהומצא במקום, דרך טובה להתחיל את הערב.
הקהל בגילאי 30-40 ואני לא הרגשתי זקן כ"כ.
נחמיאס הבעלים עובר שולחן שולחן כדי לבדוק שלא חסר דבר והירשנזון אחראי על המוסיקה המקפיצה...בעלים/מבלים...זה היה נחמד לראות. היתה תחושה "תל אביבית" באוויר ואחרי שדיברתי עם רון, מעיין, ליאור ולירז הבנתי שצדקתי; "בדר"כ ח'ברה מהשרון יוצאים לתל-אביב אנחנו ההפך.." הם מסבירים-ששאלתי מה הסיבה הם ענו: "אנחנו חברים בקבוצת טיבעוניים בפייסבוק, קיבלנו המלצות ובאמת התפריט עשיר באוכל טיבעוני..בנוסף, האלכוהול, האווירה, המוסיקה, והפינוקים שמקבלים פה, מראה לנו שבחרנו נכון..."
ה-"שלדי" אומנם קיים חודש ימים אך ניראה שהוא היה כאן תמיד. הערב זורם ורק משתפר תוך כדי...
"אנחנו לומדים את המקום תוך כדי תנועה" אומר הירשנזון-"הבנו כבר שהקהל המבוגר יותר מגיע מוקדם ולקראת 10 בלילה הקהל הצעיר יותר מצטרף, ניסינו גם שילוב של מאכלים וראינו ש-"קורסון דג צרפוקאי" הופכת להיות מנת הדגל של המקום.
אחרי ששמעתי את השם,החלטתי להכיר את אותו "צרפוקאי" ואחרי שטעמתי,שמחתי שהכרתי-חריימה בתוך קורסון-שילוב מעניין...
הערב הסתיים די מאוחר (זה סימן שנהנתי) והאמת שמחכה כבר לשבוע הבא...

עוד כתבות
חשבנו שיעניין אותך גם...
משרד רישוי חדש נפתח ברמת גן
פשוט סחיטה ואיומים
"פשוט סחיטה ואיומים"
"אחרי הבחירות כולנו תושבי אותה עיר"
גני, אחווה ושני עוצרות את התנועה בקמפיין אריסטו שמט
עוצרות את התנועה בשוק הפשפשים ביפו
תומס יוסף גרוס. המניע לרצח - כסף
תושב הרצליה שהואשם ברצח אמו הוסגר לארה"ב
הורי ביהס תמר מאיימים בהשבתת הלימודים
הורי ביה"ס תמר מאיימים בהשבתת הלימודים
כנס בנושא תכניות ההתחדשות העירונית
כנס לטובת שוכרי הדירות בשכונות המתפתחות בהרצליה
הב(ע)ין השורות
ב(ע)ין השורות